Naziv tvrtke:

iOLAP

Industrija:

IT

Lokacija:

Prolaz Marije K. Kozulić 1, Rijeka

Opis tvrtke:

iOLAP je globalno integrirana IT kompanija osnovana 2000. godine u Dallasu, Texas, SAD, dok je europsko sjedište kompanije otvoreno u Rijeci 2011. godine. Već preko 20 godina iOLAP donosi uspjeh klijentima iz cijelog svijeta i iz različitih industrijskih vertikala, a surađuje s firmama svih veličina, od startupa do Fortune 500 i Fortune 100 kompanija.
Poslovanje iOLAP-a prvenstveno se bazira na IT uslugama i konzaltingu iz područja analitike podataka, dizajna i razvoja aplikacija te umjetne inteligencije i strojnog učenja. Koriste se najmodernije tehnologije i dugogodišnja partnerstva s vodećim tehnološkim kompanijama kao što su, među ostalima, Amazon Web Services (AWS), IBM i Microsoft kako bi pružili izvrsne usluge izrade softverskih rješenja po mjeri za poslovne korisnike diljem svijeta.
Ukupno broje 210 zaposlenika, od kojih 30% čine žene. Uredska kultura je opuštena i prijateljska, održavaju mnogo teambuilding događaja te uredskih i online druženja. S obzirom da u poslovanju koriste često najmodernije tehnologije, puno se ulaže u edukaciju te razvoj vještina pojedinca. U poslu, svaki zaposlenik preuzima punu odgovornost za ispunjenje svojih radnih zadataka te za svoje ponašanje prema drugima. Najviše se cijene upornost, inovativnost, timski pristup rješavanju problema i želja za učenjem.

 

Snimka predavanja održanog 05.11.2020.

 

Web stranica:

Kontakt:

Petra Hanza, phanza@iolap.com, 0992053835
Kontakt poveznica: https://jobfair.iolap.com/

Dodatni materijali: