Naziv tvrtke:

IHC Engineering Croatia d.o.o.

Industrija:

projektiranje i inženjering u brodogradnji

Lokacija:

Milutina Barača 7 Rijeka | Nikola Tesla 9, Pula

Opis tvrtke:

IHC Engineering Croatia d.o.o. (IEC) je društvo za projektiranje i inženjering u brodogradnji te je dio svjetski renomirane grupacije Royal IHC‐a. Ima višegodišnje iskustvo na raznim područjima tržišta, a kao dio Royal IHC‐a koji je vodeći svjetski brand za dredging, uz offshore specijalizirano je upravo za ta područja. IEC pruža široki spektar usluga od konceptualnih dizajna i teoretskih proračuna do detaljnih razrada pojedinih konstrukcija/sistema te izrade proizvodne dokumentacije. Pokriva područja brodogradnje, strojarstva, cjevarstva i opreme.

IEC posluje na dvije lokacije: u Rijeci i u Puli. Trenutno brojimo 102 zaposlenika, a pored samih zaposlenika s nama je uvijek bio i velik broj studenata. Nastavak studentskog rada planiramo u 2021. godini.

Za detaljnije informacije  o našoj kompaniji kao i mogućnostima studentskog zapošljavanja saznajte više uključivanjem u prezentaciju putem linka i prema navedenom rasporedu.

Nakon same prezentacije inženjeri IHC-a rado će odgovarati na sva vaša pitanja. Tijekom izlaganja biti će i mali kviz znanja, a za najbolje stižu i simbolične nagrade. 🙂

Web stranica:

Kontakt:

careers.iec@royalihc.com, Nikolina Matahlija Mahne (HR Business Partner) 091 111 2669

Dodatni materijali: