Naziv tvrtke:

Hrvatski operator prijenosnog sustava d.o.o.

Lokacija:

Sjedište tvrtke: Zagreb, Kupska 4

Opis tvrtke:

  • Hrvatski operator prijenosnog sustava (skraćeno HOPS) je nacionalni i neovisni operator prijenosnog sustava zadužen za vođenje elektroenergetskog sustava i prijenos električne energije na teritoriju Republike Hrvatske. Zadužen je za održavanje sigurnosti i pouzdanost rada elektroenergetskog sustava te ravnopravan pristup prijenosnom sustavu za sve sudionike tržišta električne energije uz opravdane troškove i brigu o zaštiti okoliša. HOPS predstavlja temeljnu infrastrukturu za sigurnost opskrbe i tržišta električne energije u RH i dugoročno jamstvo njegovog funkcioniranja u okviru jedinstvenog europskog tržišta električne energije. U prezentaciji možete saznati više informacija o našoj tvrtki.
  • Zbog nepovoljne epidemiološke situacije koja nam je onemogućila izravan kontakt sa studentima željeli bismo zainteresiranim studentima ipak i ove godine pružiti priliku za dobivanje više specifičnih informacija iz područja njihovog interesa.
  • Ako imate pitanja vezana za stipendiranje ili zapošljavanje, odnosno pitanja vezana uz poslove, aktivnosti i procese koji se obavljaju u našoj tvrtki, slobodno pošaljite e-poruku s vašim kontakt podacima na posao@hops.hr. Povratno će vas kontaktirati naše kolege i dogovoriti individualni telefonski razgovor sa stručnjakom iz područja Vašeg interesa.

Web stranica:

Kontakt:

posao@hops.hr

Dodatni materijali: