Naziv tvrtke:

A1

Industrija:

Telekomunikacije

Lokacija:

Vrtni put 1, Zagreb (sjedište)

Opis tvrtke:

A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe – vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. A1 Telekom Austria Grupa djeluje u sedam zemalja i zapošljava gotovo 19.000 ljudi te zajedno pružamo usluge za 25 milijuna korisnika.

Transformacija iz tradicionalnog telekom operatora u digitalnu kompaniju dio je naše evolucije. U tom su procesu presudni upravo ljudi, naših gotovo 2000 zaposlenika u Hrvatskoj, koji svakodnevno brinu o potrebama 2 milijuna korisnika i stvaraju inovacije za svijet u digitalno doba. Naša je misija osnažiti digitalni život: od online nastave, preko razgovora s prijateljima koji žive van zemlje pomoću različitih digitalnih alata, do rada na daljinu – mi smo ti koji ponosno stojimo iza toga i razvijamo vlastitu naprednu infrastrukturu koja to podupire.

Naš tim čine pojedinci koji svaki dan rade na tehnološkim rješenjima koja će oblikovati način komunikacije i poslovanja sutrašnjice. Trudimo se stvoriti okruženje u kojem svatko može reći svoje mišljenje i predstaviti svoje ideje, a mi ćemo pomoći da i najsmjelije među njima ugledaju svjetlo dana. Dodatno, kroz program „Empowering Ideas“ potičemo poduzetnički duh svojih zaposlenika koji mogu i oformiti vlastiti start-up unutar tvrtke i tako svoju ideju pretvoriti u stvarnost. Potičemo svoje zaposlenike da svakodnevno rastu u svome znanju. Uz uvođenje agilnih metodologija u svakodnevno poslovanje u 2017. godini, samo u prvoj godini uložili smo više od tri milijuna kuna na edukaciju zaposlenika kako bi njihove vještine pratile brze promjene na tržištu i kako bi spremni dočekali izazove budućnosti.

Dodatni materijali: