Naziv tvrtke:

Klimaoprema d.d.

Lokacija:

Klimaoprema d.d., Gradna 78a, 10430 Samobor

Opis tvrtke:

Klimaoprema je tehnološko-proizvodna tvrtka u području čistih prostora i HVAC sustava.

Cleanroom Solutions – projektiramo rješenja, proizvodimo i izvodimo čiste prostore za farmaceutsku industriju, bolnice, laboratorije i ostale industrije. Svojim mogućnostima, iskustvom i proizvodnim kapacitetima sposobni smo klijentima ponuditi kompletna rješenja sustava čistih prostora po sistemu „ključ u ruke“. Uz projektiranje i izvođenje nudimo i kompletne validacijsko – kvalifikacijske aktivnosti u cijelom tijeku eksploatacije čistog prostora.

HVAC Solutions – stvaramo proizvode i rješenja iz područja ventilacije, klimatizacije i grijanja koji omogućuju siguran i ugodan prostor u kojem boravimo. Svojim klijentima isporučujemo proizvode i rješenja visoke kvalitete i podršku u realizaciji projekata. Projektantima pružamo potpunu tehničku podršku, potvrđenu tehničkom dokumentacijom i testiranjima u vlastitom razvojnom laboratoriju. Distributerima i izvođačima radova nudimo partnerski odnos, transfer znanja i informacija te poštivanje ugovorenih uvjeta uz kvalitetnu post-prodajnu podršku.

Već 45 godina  Klimaoprema isporučuje svoje proizvode i rješenja diljem svijeta, te zbog tih potreba širimo svoje poslovanje i kroz trenutno 7 podružnica izvan Hrvatske.
Naša strategija je da poslovanje i djelovanje prilagođavamo potrebama tržištu i klijenta. Usmjereni smo na izvrsnost- na najvišu moguću razinu kvalitete naših proizvoda i usluga.

Kao poslodavac smatramo da smo privlačni i konkurentni pruženim mogućnostima razvoja i edukacije svakog djelatnika, zdravom radnom atmosferom i dobrim međuljuskim odnosima timova koji svakodnevno rastu i bliže se ukupnoj brojci od 500 zadovoljnih zaposlenika.
Stabilnost našeg poslovanja dokazana je i kroz činjenicu održivosti u izvanrednim kriznim situacijama u kojima naši djelatnici nisu zakinuti ni u kojem segmentu te i dalje jednakim kontinuitetom povećavamo njihov broj zbog i dalje rastućih potreba našeg tržišta i visoke potražnje za našim vrhunskim proizvodima i uslugama.

 

U petak, 10.12. od 12:00-13:00 Marija Kožarić – Asistentica ljudskih potencijala i Martin Kotarski – Razvojni inženjer za proizvodne tehnologije bit će dostupni studentima za sve upite, putem Teamsa.

Link za MS Teams: Job Fair_RiTech 2021-Klimaoprema d.d.

 

Kontakt:

hr@klimaoprema.hr

Dodatni materijali: