Naziv tvrtke:

AITAC d.o.o.

Industrija:

MARINE AND OFFSHORE ENGINEERING

Lokacija:

ŽEGOTI 6/1, KASTAV (plus dva ureda u Matuljima i jedan ured u Rubešima)

Opis tvrtke:

AITAC Group (www.aitac.nl) sastoji se od 5 tvrtki: AITAC d.o.o. (Hrvatska), AITAC GmbH (Njemačka) , AITAC BV (Nizozemska), TVAN SAS (Francuska) i AITAC Schiffbau GmbH (Njemačka).

AITAC d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Kastvu, ŽEGOTI 6/1.

 

Naša misija je projektiranje plovnih izazova s tri glavna područja djelovanja:

1) Brodograđevni i offshore inženjering

2) Usluge savjetovanja i podrške (platforma 3DEXPERIENCE)

3) Usluge 3D laserskog skeniranja

 

Dugogodišnje iskustvo u projektiranju brodova, posebno u super jahtama i kruzerima te vojnim brodovima omogućilo nam je brz i postojan rast tijekom proteklih godina. Na našoj listi klijenata nalaze se neke od najcjenjenijih svjetskih tvrtki iz područja brodogradnje i strojarstva.

________________________________________

 

Dragi studenti,

 

AITAC d.o.o. je projektni ured koji je u ovoj izazovnoj 2021. godini proslavio zapošljavanje 100-og zaposlenika! Većina njih su inženjeri brodogradnje i strojarstva, a imamo i inženjere informatike, računarstva, elektrotehnike, građevine i drugih tehničkih fakulteta. Brojni od njih, svoju karijeru u AITAC-u započeli su najprije kao studenti. Tijekom godine, nakon što su diplomirali, zaposlili smo 6 studenata, a trenutno ih radi još 7. Studentsku praksu ove godine obavila su kod nas 4 studenta, a njima dvojici smo omogućili pomoć i korištenje materijala za pisanje završnog/diplomskog rada.

AITAC ima moderne urede u Kastvu, Matuljima i Rubešima te fleksibilno radno vrijeme. U budućnosti naravno težimo da smo svi zajedno u jednom prostoru. Ne damo se ni koroni – gotovo svi zaposlenici po potrebi mogu raditi i od kuće. Ipak, većina nas voli biti u našim open space uredima, gdje brzo dolazi do prijenosa informacija, a često ima i smijeha i dobre zabave.

Studenti, AITAC možete kontaktirati u bilo kojem trenutku. Imamo friendly politiku komuniciranja s kandidatima i ne morate čekati oglas za posao. Rado, i prilično brzo, nastojimo individualno odgovoriti na svaku zamolbu. Ako prepoznamo vaš entuzijazam i energiju kroz CV i intervju, volimo vas zaposliti jer cijenimo vještine i strast koju donosite.

Kada počnete raditi s nama, prolazite onboarding (uvođenje u AITAC – što radimo, koje alate koristimo, tko su nam klijenti, kakve edukacije možete proći do toga kako i kada feštamo). Dodijelimo vam i kolegu mentora koji će vas puno naučiti i biti vam podrška prvih par mjeseci. Želimo da se uklopite u naš tim i osjetite prednost rada u tvrtki koja gaji dobre međuljudske odnose i poštovanje. Nećete se osjećati prepušteni sami sebi niti raditi prejednostavne poslove. Projekti su nam izazovni, klijenti svjetska brodogradilišta, a alati tj. software-i moderni i raznoliki. Imati ćete puno vremena za učenje, a mi cijenimo ako ste radoznali, puno pitate i pokazujete volju za savladavanjem novih znanja i vještina. U početku, od vas ne tražimo puno poznavanja struke, ali biramo one koju su samoinicijativni i odgovorni, vole brodogradnju i na poslu im je cool da su okruženi s nekoliko ekrana, ali su i fleksibilni, spremni na dijeljenje znanja, koji se znaju (ili bar trude) biti konstruktivni u komunikaciji te im je važno da rade u okruženju s dobrim međuljudskim odnosima.

Dobro je da ste za rad slobodni minimalno 3-4 dana. Ali ne brinite – uz rad, imate dovoljno vremena za učenje i odlaske na ispite jer nam je stalo da su naši zaposlenici školovani i konkurentni na tržištu.

Jednom kad vas primimo kao studenta, nastojimo da nam i ostanete! Stoga, kada diplomirate, ako smo uzajamno zadovoljni jedni drugima, onda ćemo vas i zaposliti! Tko voli, moći će i putovati (čak i preseliti u zemlju gdje imamo klijenta), a svi zaposlenici kroz karijeru mogu napredovati i biti nagrađeni za trud!

Bilo kao studenti, bilo kao zaposlenici, cijelo vrijeme možete sudjelovati u životu i događanjima tvrtke! S nama se možete družiti i zabavljati i unutar ureda i na team buildingu, edukacijama, putovanjima, zabavama za rođendane, Božić, a ponekad i na obične petke.

U određenom dijelu 2022. se nadamo da će biti nešto više mogućnosti za zapošljavanje studenata. Za sve detaljnije informacije pratite nas na našim društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn) ili direktno kontaktirajte putem odjela ljudskih potencijala!

Prihvatite izazov i pridružite se našem timu!

_______________________________________________

 

PREZENTACIJU TVRTKE PLANIRAMO ODRŽATI U UTORAK 7.12.2021. od 12-13h, uživo preko aplikacije Teams.

Pozivamo sve zainteresirane studente da se prijave na mozanic@aitac.nl kako bi dobili pozivnicu za Teams. Nakon prezentacije, studenti mogu postavljati pitanja i razgovarati s predstavnicima AITAC-a.

Prezentaciju će održati:

Nikolina Rebić, Voditelj razvoja poslovanja i članica Uprave

Martina Ožanić Jukić, Voditelj ljudskih potencijala

Krunoslav Peran, Voditelj strojarskog odjela

 

KONTAKT OSOBE ZA RAZGOVOR SA STUDENTIMA TIJEKOM JOB FAIRA, 6.-10.12.2021:

  1. VODITELJ LJUDSKIH POTENCIJALA (Human resources department), Martina Ožanić Jukić, dipl. psiholog-prof., mozanic@aitac.nl, 091 620 8255
  2. VODITELJ STROJARSKOG ODJELA (Machinery department), Krunoslav Peran, dipl.ing.strojarstva, kperan@aitac.nl, 091 574 9644
  3. STROJARSKI ODJEL (Machinery department), Gordan Odorčić, dipl.ing.strojarstva, godorcic@aitac.nl, 091 614 6555
  4. ODJEL OPREMANJA (Outfitting department), Aleksandar Jančić, ing. strojarstva, ajancic@aitac.nl, 091 988 1857
  5. VODITELJ ODJELA TRUPA (Structural Hull Design department), Predrag Krajinović, ing. brodogradnje, pkrajinovic@aitac.nl, 095 813 3193
  6. VODITELJ ODJELA CONSULTANCY & SUPPORT (3DEXPERIENCE), Marin Travaš, dipl.strojarstva, mtravas@aitac.nl, 091 250 9863

 

 

DOSTUPNI ZA RAZGOVOR putem aplikacije Teams, mobitela ili emaila u terminima smo*:

 

PON 6.12. UT 7.12. SRI 8.12. ČET 9.12. PET 10.12.
Martina Ožanić Jukić 9-17h 9-17h 9-17h 9-17h 9-17h
Krunoslav Peran 10-14h 10-14h / / /
Gordan Odorčić / / 9-15h 9-15h 9-15h
Aleksandar Jančić 12-13h / / / /
Predrag Krajinović 12-14h 12-14h 12-14h 12-14h 12-14h
Marin Travaš 10-11h 10-11h 10-11h 10-11h 10-11h

 

*U određenim situacijama, i poštujući mjere prevencije protiv Covida, moguće je dogovoriti i razgovor uživo.

 

AITAC tim zadržava pravo da tijekom JOB FAIR-a 2021, dva studenta koji se posebno istaknu, nagradi AITAC poklon paketom.

Web stranica:

Kontakt:

Human Resources manager Martina Ožanić Jukić, mozanic@aitac.nl, 091 620 82 55.

Dodatni materijali: